Rik - Newborn

Comment

Rik - Newborn

FAMILIE EN NEWBORN SESSIE - LANGDORP
Hoe veel liefde kan een kindje teweeg brengen! Rik heeft niet alleen twee schitterende ouders maar ook nog eens een super trotse zus. Ik heb enorm genoten om dit gezinnetje te kunnen fotograferen. 

 

Comment

Joke + Renaat

Comment

Joke + Renaat

Joke en Renaat trouwden op een mooie maar regenachtige zomerdag. Met een stoet van oude volkswagens trokken we richting tienen voor de ceremonie in het stadhuis. Na de ceremonie werd een lekker drankje aangeboden bij hun thuis en zijn we nadien koppelfoto's gaan maken. Eerst samen met de kindjes in de mooie tuin van B&B Nokernote en daarna op het vliegveld van Goetsenhove. Dit gaf ons de mogelijkheid om tijdens de regenbuien even te schuilen in hun hangar. Nadien ben ik gebleven tot en met de receptie in een prachtige zaal van de Waterhoek te Geetbets.

Comment

Mooie bolle buik

Comment

Mooie bolle buik

Sara en haar gezinnetje hebben een bezoekje aan de studio gebracht voor een leuke zwangerschapsreportage. Kleine broer Vince kan al niet meer wachten op de geboorte van zijn zusje!

Comment

JOKE + BRICE

Comment

JOKE + BRICE

Deze zomer werd ik gecontacteerd door een koppel met een super idee! Ze gingen trouwen maar niemand mocht het weten, de ouders niet, de getuigen niet, zelfs de kinderen niet.... Pas als je op het feest arriveerde vernam je dat ze getrouwd waren. Het enige dat ze graag hadden was een fotoreportage. En ik ben superblij dat ze gekozen hebben om met mij samen te werken.

Comment