Communie en Lentefeest

Ondertussen is het al bijna eind februari maar vele weten niet dat al sinds december veel winkels volop bezig zijn met de communies en lentefeesten! 
Het is dan ook voor zowel de ouders als de kinderen nodig dat alles er perfect uit ziet, en dit niet alleen voor de foto's!
Daarom dat ik even in de regio (Aarschot) heb zitten rondkijken naar een paar leuke kleding/schoenwinkels voor de jongste onder ons. Moest je deze al gevonden hebben en nog op zoek zijn naar leuke uitnodiging of foto reportage neem dan gerust een kijkje op mijn site en naar mijn promoties voor de Communie en Lentefeest.


Hippe Schoentjes

Juist buiten Aarschot centrum kan je Hippe Schoentjes vinden, het is even zoeken maar zeker de moeite waard. Ze hebben een enorme keuze aan kinderschoenen, van de kleinste maat  voor baby's tot maat 40/41 voor de grotere. Buiten schoenen bieden ze ook tasjes, kleedjes en extra's aan. Het hippeschoentjes-team is zowel online als offline te bereiken voor HIPPE, DEGELIJK en DUURZAME schoentjes op maat van de kindervoet!

Nijverheidslaan 8, 3200 Aarschot
Website; Facebook, Pinterest


Junior BVBA

In Aarschot centrum zijn er een paar winkels die zich toeleggen op kinderkleding. Eén daarvan is de prachtige winkel Junior BVBA. De winkel focust zich op kwalitatief hoogstaande en exclusieve merken voor de kleine spruit tot de half volwassene (0-12j). En ze schitteren met hun geweldige en persoonlijke service!!

Theo De Beckerstraat 5, 3200 Aarschot
Website, Facebook


Minichic

Kort aan de grote markt in Aarschot kan je Minichic terugvinden. Een gigantische winkel volgestouwd met kleding. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan kleding voor kinderen en tieners tot 18 jaar. Steeds blijven ze op de hoogte van nieuwe trends en zorgen ze voor uitgebreide keuze.

Diestesestraat 10, 3200 Aarschot


Trico Paul Fashion

Deze winkel, gelegen te Testelt, is bekend van heinde en verre in onze omgeving. Hier ben ik zelf nog geweest als kind. Nog steeds zetten ze de toon met een uitgebreid aanbod van  kleding voor zowel baby's, kinderen en de ouders! 

Kattestraat 41, 3272 Testelt

Website, Facebook