Sabine & Dave

Van trouwen wordt gezegd dat het de mooiste dag van je leven is en eigenlijk klopt dat ook. Het weer, de locatie, de sfeer, alles zat juist. En dat werd ook perfect weergegeven in de foto's.

Vanaf het eerste moment waren we volledig op ons gemak bij hem. Vooral de ongeplande shoot bij zonsondergang was een schot in de roos!

Read More
Stijn WillemsComment
Kim & Bram

Hij bracht elk deeltje van de dag ontzettend mooi in beeld. Onze dag vloog voorbij. We zijn ontzettend dankbaar voor de originele, tijdloze, ongeforceerde, unieke beelden. Wij zijn zo blij dat we Stijn kozen! Dankjewel Stijn!

Read More
Stijn WillemsComment
Ann & Kristof

Een fotograaf vinden voor ons huwelijk... Ik had het een beetje op de lange baan geschoven omdat ik niet wist hoe eraan te beginnen. Op facebook botste ik toevallig op een mooie fotoreportage, en die bleek gemaakt te zijn door ene Stijn Willems. De reportage was alles behalve formeel, het was "anders dan anders", helemaal waar ik van hou. Na een gesprek met Stijn waren we overtuigd want Stijn is een zeer aangename, rustige kerel waar je je onmiddellijk bij op je gemak voelt. De perfecte persoon om je te vergezellen tijdens je huwelijksdag dus.

Read More
Stijn WillemsComment