Introductie tot Fotografie

In samenwerking met het Huis van Katoen ga ik twee workshops geven met introductie tot fotografie en digitale bewerking voor naaisters en hun naaisels! Wil je al langer leren hoe je het best met je camera werkt of hoe je het mooiste uit je foto's kan halen? Hoe krijg ik mijn kindje nu scherp in beeld, hoe bewerken voor je blog of social media... 

De workshops zullen plaatsvinden op dinsdag 12 september en dinsdag 19 september, telkens van 19u tot 22u bij het Huis van Katoen.  Aantal deelnemers min. 7 - Max. 10.

 


Deel 1 - Fotografie

€45

Wil je leren werken met je camera? Lukt het je niet om je foto mooi scherp te krijgen? Wat betekent diafragma, sluitertijd en ISO? Verschillende soorten licht en het effect hiervan.

We starten de workshop vanaf de basis. Je hoeft dus weinig ervaring of voorkennis van fotografie te hebben. Het enige dat je wel nodig hebt is een digitaal fototoestel dat je manueel kan bedienen. We gaan eerst een beetje theorie induiken om daarna aan de hand van foto's te leren hoe we deze zelf kunnen maken.

 Dinsdag 12 september - Nog een paar plaatsen

Indien volzet kan je het formulier nog steeds invullen, dan kom je op de wachtlijst moest er iemand annuleren kan je toch nog een plaatsje krijgen. Verder hou ik je dan ook op de hoogte wanneer er nieuwe workshops gepland worden.


  Deel 2 - lightroom

  €45

  Een week na deel 1 gaan we de foto's bespreken die je hebt gemaakt. Je kan deze workshop ook volgen zonder deelname aan deel 1.

  Daarna gaan we verder naar Adobe Lightroom om te leren hoe we het maximale uit onze foto's halen. We zullen ons bezig houden met basis bewerkingen op jullie foto's en hoe we deze op de beste manier exporteren voor online gebruik. Heb je nog geen lightroom? Geen probleem, je kan de link onder het formulier gebruiken en een proefversie installeren. Deze proefversie is maar 1 week bruikbaar.

   Dinsdag 19 september - nog 4 plaatsen


  samen op stap - VOLZET

  €45

  Met een beperkte groep (max 6 personen) gaan we samen naar een locatie en ons verder verdiepen in fotografie zelf. Je moet al kennis van je camera hebben. Ik ga je proberen te tonen hoe we onze omgeving anders kunnen zien om er op deze manier de mooiste foto's te maken. Gedurende 3 uur gaan we veel oefenen en de modellen zullen jullie zelf zijn deze keer. 

  Zondag 1 oktober van 15u tot 18u 


  Deel 1 + 2

  €80

  Heb je er volledig zin in en wil je beide workshops volgen dan krijg je een korting van €10

  One on One

  Wil je meer leren en een meer persoonlijke aanpak. Je kan een persoonlijke workshop organiseren voor jou alleen of met twee. Stuur een mailtje naar info (at) stijnwillems.com om dit te bespreken.


  Deelnemen

  Je kan deelnemen door het onderstaand formulier in te vullen.

  Je deelname is pas compleet na volledige betaling en ontvangst van een bevestigingsmail. De workshops gaan pas door bij een minimale deelname van 6 personen.


  Naam *
  Naam
  Heb je al een blog of website? Laat hier een link achter!
  http://
  Wat is je huidige kennis en wat zou je graag leren? Weet dat we beperkt zijn in tijd maar ik zal proberen zo goed mogelijk iedereen te helpen.

  Voor deel 2 zal ik gebruik maken van Adobe Lightroom om jullie foto's te bekijken en te bewerken. Het is een zeer goed programma welk je toe laat om je foto's professioneel te bewerken. Klik op de foto hieronder om de website van Adobe te bezoeken.