Introductie tot Fotografie

Regelmatig geef ik workshops die een introductie zijn tot fotografie en digitale bewerking! Hou mijn facebook pagina goed in he toog om op de hoogte te blijven van nieuwe workshops.

Wil je al langer leren hoe je het best met je camera werkt of hoe je het mooiste uit je foto's kan halen? Hoe krijg ik mijn kindje nu scherp in beeld, hoe bewerken voor je blog of social media... 

 


Deel 1 - Introductie tot Fotografie

Wil je leren werken met je camera? Lukt het je niet om je foto mooi scherp te krijgen? Wat betekent diafragma, sluitertijd en ISO? Verschillende soorten licht en het effect hiervan.

We starten de workshop vanaf de basis. Je hoeft dus weinig ervaring of voorkennis van fotografie te hebben. Het enige dat je wel nodig hebt is een digitaal fototoestel dat je manueel kan bedienen. We gaan eerst een beetje theorie induiken om daarna aan de hand van foto's te leren hoe we deze zelf kunnen maken. Max 6 deelnemers

Binnenkort


  Deel 2 - Introductie tot lightroom

  Met behulp van Adobe Lightroom gaan we ontdekken hoe we het maximale uit onze foto's halen. We zullen ons bezig houden met basis bewerkingen op jullie foto's en hoe we deze op de beste manier exporteren voor online gebruik. Heb je nog geen lightroom? Geen probleem, je kan de link onder het formulier gebruiken en een proefversie installeren. Deze proefversie is maar 1 week bruikbaar. 
  Max 6 deelnemers

  Binnenkort

   


  samen op stap - hoe zie ik mijn omgeving - 2 april 2018 

  Op paasmaandag gaan we met een kleine groep (max 8 personen) samen naar een locatie en ons verder verdiepen in het zien van onze omgeving en portretten. Je moet al kennis van je camera hebben. Ik ga je proberen te tonen hoe we onze omgeving anders kunnen zien om er op deze manier de mooiste foto's te maken. Gedurende 3 uur gaan we eerst op locatie fotograferen en daarna gaan we de beelden bekijken op de computer en de resultaten bespreken.

  Wanneer: Maandag 2 april 2018
  Welk uur: We starten om 14u en eindigen tegen 17u
  Waar: Stijn Willems Photography te Aarschot
  Prijs: €55

   


  Deel 1 + 2

  Heb je er volledig zin in en wil je beide workshops volgen dan krijg je een korting van €10

  One on One

  Wil je meer leren en een meer persoonlijke aanpak. Je kan een persoonlijke workshop organiseren voor jou alleen of met twee. Stuur een mailtje of vul het contactformulier in om dit te bespreken.


  Deelnemen

  Je kan deelnemen door het onderstaand formulier in te vullen.

  Je deelname is pas compleet na volledige betaling en ontvangst van een bevestigingsmail. De workshops gaan pas door bij een minimale deelname van 6 personen.


  Naam *
  Naam
  Heb je al een blog of website? Laat hier een link achter!
  http://
  Wat is je huidige kennis en wat zou je graag leren? Weet dat we beperkt zijn in tijd maar ik zal proberen zo goed mogelijk iedereen te helpen.

  Voor deel 2 zal ik gebruik maken van Adobe Lightroom om jullie foto's te bekijken en te bewerken. Het is een zeer goed programma welk je toe laat om je foto's professioneel te bewerken. Klik op de foto hieronder om de website van Adobe te bezoeken.