Lieve Pien

Day in the life of Pien

DITL - Averegten Heist-op-den-Berg + Aarschot

Familiefotografie - Stijn Willems Photography

Een prachtige lente dag, geweldig kindje, blije ouders, een ijsje en hamburgers… Een super recept voor een day-in-the-life!
Pien is een geweldig meisje met een sterk willetje, een echte knuffelaar en pakt iedereen in met haar lieve lach. Ook is ze nu al het beste vriendinnetje van mijn dochtertje Roos (Pien zegt “Toos”). Het was voor mij dan ook een echt plezier om zo’n leuke namiddag met haar te beleven. We zijn na haar dutje naar het provinciaal domein de Averegten gegaan. Het is er mooi wandelen en Pien vindt de schaapjes, kippen en de tractor zo leuk. Daarna kreeg ze een warm badje, lekkere hamburger en een verhaaltje voor het slapen gaan. Maar ik denk dat de mama van Pien beter kan vertellen wat zij ervan vonden.

Zo beleefde Pien haar dag volgens haar mama:
“Pien haar enthousiasme voor ‘Papa Toos’ de fotograaf , lekker rustig in het zonnetje en ’s avonds toen we thuiskwamen gezellig eten en een beetje knuffelen. Pien was super enthousiast en had écht een leuke dag gehad. Ze heeft het nog steeds over Papa Toos!”

Wat vonden de mama en papa ervan?
“Het was een super gezellige dag met Stijn, we hebben eigenlijk niet echt doorgehad dat hij foto's van ons maakte. Je ziet ook wel aan de beelden dat we heel ontspannen zijn. Hij had meteen een klik met ons dochtertje, waardoor hij haar precies zo heeft kunnen vastleggen zoals we haar kennen. We zijn ongelofelijk blij met het eindresultaat, en trots op de mooie foto's die we nu van ons meisje hebben. We waren allebei een beetje emotioneel toen we de foto’s zagen. Volgend jaar weer!
Een tip die we kunnen geven als je zelf een day-in-the-life wil doen is ontspan, wees jezelf en geniet ervan.”