Mil - Newborn

Mil

Newborn sessie - Heverlee

Kinderfotografie - Stijn Willems Photography

Gijs en Doreen zijn een prachtig koppel die ons wisten te ontroeren en verdiend een gratis fotoreportage hebben gewonnen.
Gijs staat zelf super graag achter de camera maar vindt het zo spijtig dat er sinds hun huweljk nog amper een foto is geweest waarbij ze eens beide op het beeld staan. Nu was er een kans om dit te doen en dan nog samen met hun kersvers gezinnetje. Dus hun wens was om foto's te hebben waarin hun liefde voor elkaar, maar vooral hun ongelofelijke, mega-liefde voor hun zoontje op te zien is.
Zelf heb ik enorm genoten van deze sessie. Het was een hele ontspannen sfeer, we hebben zeker onze tijd genomen om alles rustig aan te doen. Zelf ben ik heel blij met het resultaat, hopelijk jullie ook!

Ik heb Gijs zijn reactie op de foto's en op de fotoreportage eens gevraagd. Hier zijn reactie:
Amai mooi! Ik dacht wel 20x "ja, nieuwe achtergrondfoto". Tranen op het einde, dus echt chapeau. Ze raken mij (ons) tot het diepst, echt zot gevoel. Dat is de eerste keer dat ik dat heb bij foto's.
Ik kende jou al, dus voor mij was je leren kennen niet nieuw meer en dat vertrouwen was er al. Maar dat gevoel van vertrouwen, op je gemak stellen, ... is wel iets wat blijft hangen nadien de fijne en geborgen sfeer die je binnenbreng.  En voor mezelf. Ik ben gewoon van achter de camera te staan. Voor de camera trek ik onbewust snoeten maar bij deze foto's heb ik een heel fijn gevoel. Ik herken het rustige dat ik kan hebben wanneer ik bij kinderen ben. Ik voel mezelf ontspannen op de foto's en dat zie ik aan mijn blik en dat is wel knap dat je dat hebt kunnen doen, want dat lukt echt nooit.